Jachtwerf Heeg Bootshop Verhuur

Algemeen

Jachtwerf Heeg introduceert de nieuwe lijn en huisstijl van de Splash. De Splash, al meer dan 25 jaar een grote internationale wedstrijdklasse, krijgt een nieuw logo en twee zusjes erbij. In samenwerking met ontwerper Koos de Ridder is de Splash nu uitvoerbaar met 3 verschillende zeilen op dezelfde boot: GREEN, BLUE en RED.

VERNIEUWDE SPLASH!

Splashboats
Nieuwe lijn en logo voor de Splash!

 

De Splash is speciaal ontworpen voor jonge zeiler van 13 t/m 19 jaar. De Splash is niet alleen snel maar ook makkelijk hanteerbaar en al meer dan 25 jaar een beproefd recept. Daarnaast is deze moderne wedstrijd -/ recreatieve zeilboot precies afgestemd op het lichaam van jonge mensen. De Splash zeilt niet alleen spectaculair omdat deze al planeert bij windkracht 3, maar biedt ook geweldige trimmogelijkheden. De nieuwe SPLASH RED is het meest in het oog springend met het nieuwe grote fathead laminaatzeil, deze zal de Flash-klasse gaan vervangen. De Splash-lijn wordt compleet met de SPLASH GREEN, een kleiner zeil voor op de Splash voor de jongere zeilers en voor training.

De internationale ISAF jeugdklasse krijgt de naam SPLASH BLUE en zal alleen worden voorzien van een nieuw zeilteken, het zeil blijft gelijk. Meer informatie over wedstrijdzeilen vindt je op de website van de Splash Klasse Organisatie (SKON) www.splashclass.org

STUDIO VET 2021